• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

01 62 - 72 70 42

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS Winter Tuk Challenge

Lach je stuk, met z’n alle in een warme winter TukTuk!

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit maar moet deze nog plaatsvinden voor het einde van dit jaar of begin volgend jaar? Dan is het wel zo handig dat dit arrangement 100% 'weersafe' is! Omdat kou natuurlijk niet te voorkomen is in deze periode van het jaar hebben wij onze speciale GPS Winter Tuk Challenge ontwikkeld. Natuurlijk speelt de Challenge zich buiten af maar in de TukTuk zorgen wij voor warme dekentjes en zetten we zelfs de stoelverwarming lekker voor jullie aan. Dit zorgt ervoor dat onze GPS Winter Tuk Challenge hèt perfecte uitje is. Rond kerst kunnen we (indien gewenst) nog een toffe kersttwist aan onze challenge toevoegen. 

 

De middag ziet er als volgt uit: 

U wordt ontvangen in Raamsdonksveer. Hier krijgt u eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt, en daarnaast biedt de TukTuk plaats aan 6 andere personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 35 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een autorijbewijs.

 

Eenmaal ingestapt gaan we een prachtige tocht maken door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in een TukTuk. Tijdens het rijden zorgen wij voor heerlijke warme dekentjes en zetten we de stoelverwarming lekker aan. Na de tocht nemen we eerst een pitstop in een gezellig cafétje waar ze met liefde een warme chocomel met slagroom voor u maken. Hier zal het spel uitgelegd worden, waarna het tijd is om te starten met de ‘GPS Winter Tuk Challenge’.

 

Tijdens de challenge zal u moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Challenge!

 

Na de GPS Winter Tuk Challenge zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner. Uiteraard hebben wij deze in een winters jasje gestoken. Bij de barbecue kunt u wild verwachten en echte stoere stampotten. Daarnaast hebben wij ook een heerlijk winters 4 gangen tapas diner. Vraag tijdens het opvragen van de offerte gelijk even naar de inhoud. 

 

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie en gebak te Fort Lunet
13:30 Uitleg + start TukTuk tocht door de mooie omgeving
14:30 Pitstop in een gezellig café + uitleg van de challenge
15:00 Start GPS Winter Tuk Challenge.
17:15 Einde GPS Winter Tuk Challenge.
17:30 Prijsuitreiking + Start knusse Winter BBQ te Fort Lunet

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 10 t/m 120 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag