• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

01 62 - 72 70 42

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Heusden Special

Tukken naar een prachtige Vestingstad.
U wordt ontvangen Raamsdonksveer. Vanaf hier maken we een prachtige tocht richting het prachtige Heusden. Dit is een gerestaureerd vestingstadje. Je vindt er leuke winkels, prachtige vestingwerken, mooie havens en genoeg terrasjes. Reden genoeg voor een bezoekje, lijkt ons.

Na het gezellige terrasje in Heusden is het weer tijd om in de TukTuk te springen en de mooie tocht te vervolgen. U eindigt uiteindelijk weer in Raamsdonksveer.

U kunt ontvangen worden met koffie en gebak of de middag aanvullen met een lunch. Na zo’n een middag zal u ongetwijfeld honger hebben, dus lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner kan TukTuk Brabant ook voor u regelen.

Tip:
Iedere zondagmiddag zijn de winkels en de terrasjes open. Daarnaast kun je om 14:30uur deelnemen aan een prachtige stadswandeling onder leiding van een gids voor €4,50. Deze duurt ongeveer vijf kwartier en geeft u een goed beeld van al het moois dat Heusden te bieden heeft.

Tip:
Brouwcafé Kareltje. Heeft zijn eigen bier en verzorgt bierproeverijen. Mocht u hier interesse in hebben, dan horen wij dit graag, dat we een leuke proeverij voor u kunnen organiseren.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst + start TukTuktocht richting Heusden
14:30 Aankomst Heusden + start stadswandeling
15:45 Einde stadswandeling + lekker drankje op een zonnig terras
16:30 Vervolg TukTuktocht
18:00 Terugkomst te Raamsdonksveer

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 8 t/m 30 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag