• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

01 62 - 72 70 42

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Schoolbus Winter Vestingbattle

Een tocht met een echte Amerikaanse schoolbus. Een privéchauffeur die jou en je gezelschap naar Vestingstad Geertruidenberg brengt en voor jou het winterlandschap trotseert. We zetten de muziek en de verwarming aan voor een feestje onderweg!

Je wordt verwacht bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Zodra iedereen van jouw groep compleet is word je opgehaald door de buschauffeur en loop je samen met een begeleider naar de schoolbus. Geen zorgen, de verwarming in de bus staat al aan! Zit iedereen goed? Dan vertrekt de bus naar Vestingstad Geertruidenberg.

Eenmaal aangekomen op je bestemming, start de uitleg en wordt jouw groep verdeeld in kleinere groepen. Iedereen krijgt een GPS en een mapje met navigatiepunten en dan start de Vestingbattle! Je gaat lopend op zoek naar gele vlaggen. Je maakt de opdrachten die bestaan uit puzzels, improvisatieopdrachten en dit moet je doen in teamverband. Ieder team heeft een andere route, dus je loopt niet achter elkaar aan. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen!

Ben je klaar? Fort Lunet is niet ver, dus tijd voor een wandeltocht terug. Eenmaal terug bij Fort Lunet, lever je je antwoorden in. Bestel ondertussen iets te drinken terwijl je begeleider de antwoorden inneemt en nakijkt. Wie heeft er de meeste punten verdient en wint de Schoolbus Winter Vestingbattle?

Aan tafel! Je wordt uitgenodigd om een bord vol te scheppen en lekker te eten en te drinken. Een geslaagde middag met als afsluiter een winters buffet of diner!

Voorbeeldprogramma
15.00 uur Ontvangst bij Fort Lunet
15.30 uur Start winter tour door de omgeving
15.45 uur Aankomst Vestingstad Geertruidenberg + start vestingstadbattle
16.45 uur Vervolg winter tour door de omgeving
17.00 uur Terugkomst bij Fort Lunet + start ludieke prijsuitreiking
17.15 uur Start winters buffet of diner 


Let op: dit is een voorbeeldprogramma en is aan te passen aan jou specifieke wensen