• *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Winter Tuk Tuk Challenge

Een gezellig dagje weg tijdens de winterperiode met een elektrische tuk tuk. Ontvangst is bij Fort Lunet waar je wordt opgewacht door je begeleider. Ga lekker zitten en wacht tot iedereen van je gezelschap compleet is. Een warm welkom is gegarandeerd en optioneel aan te vullen met koffie en thee. Is iedereen compleet? Dan komt je begeleider naar jullie toe voor een uitleg.

Je gaat op pad met elektrische tuk tuks. In de tuk tuks zit stoelverwarming die je tijdens de rit warm houdt. Maar voordat je vertrekt, wordt jouw groep in kleinere teams verdeeld van maximaal zeven personen. Na een duidelijke uitleg wordt aan iedereen een mapje met navigatiepunten uitgedeeld. Zijn er geen vragen meer? Dan start de Winter Tuk Tuk Challenge!

Ieder team vult de navigatiepunten in de gps apparaat van zijn of haar tuk tuk in en rijdt naar dat punt toe. Iedereen heeft een andere route die ervoor zorgt dat je niet in een treintje achter elkaar aan rijdt. Wel kom je elkaar onderweg en bij de navigatiepunten tegen. Wat zoek je eigenlijk bij een navigatiepunt? Brabantse vlaggen. Aan deze vlaggen hangen opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren van improvisatieopdrachten tot puzzels.

Omdat de winterdagen enorm koud kunnen zijn, is de activiteit in de buurt van Fort Lunet en duurt deze niet lang. Zo heb je een leuke activiteit en ben je zo terug bij je startlocatie.

Eenmaal terug bij Fort Lunet lever je je antwoorden in bij je begeleider. Ondertussen is er een mogelijkheid voor een drankje. Je begeleider komt terug en start de ludieke prijsuitreiking. Wie wint er de Winter Tuk Tuk Challenge?

Sluit deze dag af met bijvoorbeeld een luxe winterbarbecue in Restaurant Het Fort.

 

Voorbeeldprogramma:
15.00 uur – ontvangst met koffie en thee
15.30 uur – Uitleg + start Winter Tuk Tuk Challenge
17.00 uur – Terugkomst bij Fort Lunet + Ludieke Prijsuitreiking
17.15 uur – Start luxe winterbarbecue

 

Let op: dit is een voorbeeldprogramma en aan te passen aan je specifieke wensen.