• *

De herfst- en wintermaanden staan voor de deur!

De zomer zit er bijna op en dan beginnen de herfst- en wintermaanden. Nederland is weer hard aan het werk tot de feestdagen. Wat zijn bij ons de mogelijkheden? Bij Tuk Tuk Brabant organiseren wij in de winter de GPS Winter Tuk Challenge. Een activiteit om het tegen je collega's, vrienden of familie op te nemen en vervolgens samen te genieten van een luxe winter barbecue bij Fort Lunet. 


Wil je liever een indoor activiteit? Dan zijn de uitdagende escaperooms van Escaperoom Het Fort een leuke optie. Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten. Wanneer je weer buiten bent, is er een mogelijkheid om warme chocolademelk met slagroom te drinken of lekker te eten bij Restaurant Fort Lunet.

 

Fort Lunet is ook een geschikte locatie voor een kerst- en nieuwjaarsborrel. Een activiteit gevuld met oliebollen, drankjes en kerst entertainment! 

 

Zoek jij nog een leuke winteractiviteit? Vraag een offerte aan, neem contact op door te bellen naar 0162 727 042 of stuur een mail naar info@tuktukbrabant.nl. Wij denken graag met je mee!

 

17 sep