• *

Pasen in een tuktuk!

De lente is in aantocht! Nog heel even volhouden en dan gaan we de warme dagen weer tegemoet. TukTuk Brabant geeft je een aantal tips om te doen komende periode. 

 

In de lente komen er weer bladeren aan de bomen en gaan de bloemen weer bloeien. Ga erop uit! Huur een tuktuk om het Brabantse platteland te ontdekken. Ben je met een grote groep? Dan is de GPS Paas TukTuk Challenge wellicht wat voor jullie!

 

GPS Paas TukTuk Challenge

Vier Pasen in de tuktuk! Bij TukTuk Brabant geniet je samen met familie, vrienden en collega's tijdens Pasen van een lekkere paasbrunch, het GPS-spel en als afsluiter een heerlijk paasdiner tijdens de GPS Paas TukTuk Challenge. Je wordt samen met je gezelschap ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer en hier start de brunch. Nadat iedereen heeft gegeten, komt de begeleider van de GPS Paas TukTuk Challenge. Jullie groep wordt verdeeld in meerdere kleinere groepjes. Vervolgens gaan jullie het tegen elkaar opnemen door te speuren naar GPS-punten in de omgeving. Je maakt verschillende opdrachten en het team die de opdrachten het beste uitvoert, wint de GPS Paas TukTuk Challenge! Deze activiteit Sluit je vervolgens af met een geheel verzorgd paasdiner.

 

Nog meer lente en tuktuk mogelijkheden

Heb je tijdens Pasen geen tijd of wil je liever iets anders doen? Naast de GPS TukTuk Challenge hebben wij nog een aantal arrangementen die wellicht interessant zijn voor jou. Wat dacht je van een combinatie van tuktuk rijden en sloep varen? Lach Je Stuk In Boot En Tuk is een activiteit waarbij je eerst een tocht door het Brabantse land gaat maken en vervolgens op onze elektrische sloep stapt voor een mooie vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Tussen de activiteiten door is het mogelijk om te lunchen bij Fort Lunet. Je hebt ook de optie om de sloep te voorzien van belegde broodjes voor een lunch op het water in de natuur. Neem ook een kijkje op www.uitinzuid.nl voor ons complete aanbod!

  

Meer informatie over lente activiteiten 

Wil je nog meer informatie ontvangen over één van onze arrangementen? Bel naar 0162 727 040 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

17 feb