• *

Personeelsuitje

Wil jij dolgraag een activiteit organiseren voor jouw personeel? Tuk Tuk Brabant organiseert verschillende activiteiten die geschikt zijn voor een personeelsuitje in Brabant! Ga op pad met onze Tuk Tuks of maak een combinatie door dit af te wisselen met een vaar- of scootertocht. De keuze is reuze dus neem vooral eens een kijkje tussen ons brede aanbod. 

 

Op pad met een Tuk Tuk

Tuk Tuk Brabant bied in samenwerking met Uit in Zuid leuke en originele personeelsuitjes aan. Ga de strijd tegen elkaar aan tijdens de GPS Tuk Tuk Challenge. Hier verdeel je je gezelschap in meerdere kleinere groepjes en ga je het in competitieverband tegen elkaar opnemen. Ben je met een grote groep door veel personeel of nodig je ook aanhang uit? Dan hebben wij een grote groepen wisselarrangement. Hierbij heb je keuze uit meerdere activiteiten zodat ieder personeelslid een keuze kan maken, of je houdt het een verassing! 

 

Personeelsuitje in Brabant

Al onze arrangementen hebben een eigen thema en dag invulling. Wij hebben al een aantal leuke personeelsuitjes voor jullie samengesteld, zoals:

  • GPS Sloepen Challenge
  • GPS Tandem Challenge
  • Lach je Stuk in Boot en Tuk
  • American Schoolbus Challenge
  • Geploeter op de Scooter

Dit zijn allemaal voorbeeldprogramma's, deze kunnen geheel worden aangepast aan jouw specifieke wensen. 

 

Horeca mogelijkheden 

Eten en drinken mag je natuurlijk niet vergeten! Bij Fort Lunet regelen wij gemakkelijk op één locatie al jouw horecawensen. Hiermee voorkom je dat iedereen moet reizen naar verschillende locaties en ben je het grootste gedeelte van de dag samen. Er is genoeg keuze en onze keuken houdt graag rekening met allergieën en dieetwensen. Geef dit op tijd aan ons door bij het boeken van jouw personeelsuitje. Dan heeft iedereen het naar zijn zin en kan iedereen mee eten/drinken. 

 

Personeelsuitje in Brabant boeken?

Wil jij graag een top dag regelen voor jouw personeel? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel naar 0162 - 727 042  of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. En mocht je eventueel interesse hebben in een personeelsfeest of bedrijfsfeest? Dit kan in een van onze andere twee horecalocaties: Het Cachot en Fort Sint Gertrudis.