• *

TukTuk Inhuren

Trouwvervoer
Wie opzoek is om in iets origineels te trouwen, is bij TukTuk Brabant aan het goede adres. De Thaise TukTuk is een speciale verschijning. Het is een 7 persoonstuktuk, waarbij de achterbank plaats biedt aan 6 personen. Genoeg plaats voor de bruid en bruidegom!
De TukTuk is geheel aangepast aan de Europese wetgeving en beschikt over een autokenteken. Dat betekent dat de TukTuk gewoon over de openbare weg rijdt. In de zomer kunnen de TukTuks helemaal opengemaakt worden voor een heerlijk fris tochtje. In de winter of met regen kunnen we de TukTuks helemaal dicht maken, en mocht het echt koud zijn, dan kunnen we zelfs de stoelverwarming voor u aanzetten.


Evenementen/Promotie
Een ding wat zeker is, is dat de TukTuk een ware eyecatcher is. Aandacht trekken doet hij zeker. Pimp daarom je beursstand of evenement wat op, en huur onze TukTuks. Bovenop de TukTuk kunnen borden bevestigd worden met uw logo’s erop. Ze worden geheel aangepast aan uw wensen.
Daarnaast kan u ook reclameruimte op de TukTuks kopen. Wij rijden er het hele jaar mee rond in de Gemeente Geertruidenberg, Drimmelen, Waalwijk en het land van Heusden en Altena. Het hele jaar lang zal uw advertentie te zien zijn op onze TukTuks.

Pendeldienst
Onze TukTuks zijn daarnaast ook uitstekend geschikt als pendeldienst. Zo hebben ze dit jaar al gediend als pendeldienst op de kermis in Tilburg. De mensen konden parkeren op een grote parkeerplaats en werden vanaf daar met de TukTuks naar de kermis gebracht, twee kilometer verderop. Het is voor deze mensen een beleving en onze TukTuks lenen zich hier perfect voor.

Winter
Zelfs in de winter zijn onze TukTuks een prima vervoersmiddel. De TukTuks kunnen helemaal dichtgemaakt worden en daarnaast zit er zelfs stoelverwarming in.

Heeft u interesse in een van onze bovenstaande aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.
Mail naar info@tuktukbrabant.nl of bel: 01 62 - 727 042