• *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesboschspecial

 

Een unieke combinatie: varen én scooteren in een prachtige omgeving.

Dit uitje wordt geregeld in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer bij Fort Lunet. Vervolgens ontdek je de omgeving ontdekken met een elektrische scooter en een elektrische sloep.

 

Je wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal je op onze rode hippe scooters stappen. Je gaat met de scooter kleine dorpjes bezoeken langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Of je rijdt langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. Na de scootertocht is het tijd voor een overheerlijke lunch bij Restaurant Fort Lunet. 

 

Na de lunch is het tijd om per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. Je moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal! Je eindigt na de vaartocht weer bij Restaurant Fort Lunet waar je de mogelijkheid hebt om af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner. De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een brommercertificaat of autorijbewijs.

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur. Voor het besturen van een scooter moet je wel in het bezit zijn van een geldig bromcertificaat of autorijbewijs B.

 

Voorbeeldprogramma:

10:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 

10:30 Scootertocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen

12:30 Terugkomst bij Fort Lunet + start lunch (excl.) 
13:30 Start zelfstandige vaartocht door de Biesbosch
17:30 Einde vaartocht, start barbecue of diner (excl.) 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen

 
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag


Zitten er mensen in jouw groep die bang zijn op de scooter of niet op een scooter kunnen? Wij bezitten over elektrische 7 persoons Tuk Tuks! De oplossing waardoor iedereen mee kan genieten van jouw uitje! Baby’s, opa’s en oma’s, mensen met een gebroken been, dit is allemaal geen probleem!