• *
  • *

Familiedag

Staat de jaarlijkse familiedag weer voor de deur? Kom met de hele familie samen voor een gezellige middag met activiteit, eten en drinken en dat allemaal op één locatie!

 

Uitjes regelen voor familiedag

Een familie is een groep van veel verschillende leeftijden. Daarom is het belangrijk om een activiteit te doen die voor iedereen geschikt is. De GPS TukTuk Challenge is zo´n activiteit. Jullie besturen zelf de tuktuk en moeten navigeren door de omgeving. Je voert verschillende opdrachten uit en probeert elkaar te slim af te zijn.

 

Wat ook erg leuk is en geschikt voor alle leeftijden is een combinatie van sloep varen en tuktuk rijden. Door de GPS TukTuk Challenge te combineren met een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch zorg je voor een spannend spel op de weg en een mooie (wellicht leerzame) tocht door een mooi natuurgebied vol groen, water en verschillende dieren.

 

Horeca

Sluit de dag samen af met een heerlijke barbecue bij Fort Lunet. Dicht bij het fort staan onze tuktuks op de parkeerplaats en de haven waar de sloepen liggen, ligt voor het fort. Hierdoor kan je snel schakelen tijdens je familiedag en zorg je voor een zorgeloos uitje.

 

Nog meer leuk activiteiten ontdekken?

Er staan al heel wat activiteiten op onze arrangementenpagina. Mocht je echter toch naar iets anders op zoek zijn, kijk dan voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken of heb je informatie nodig die je online niet kan vinden? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!