• *

Familiedag

Staat de jaarlijkse familiedag weer voor de deur, en is het dit jaar jouw taak om dat te regelen? Kom met de hele familie naar ons toe voor een gezellige middag met activiteit, eten en drinken en dat allemaal op één locatie! Jouw familiedag in Brabant boek je bij Tuk Tuk Brabant! 

Familiedag in Brabant 

Een familie is een groep van veel verschillende leeftijden en persoonlijkheden. Daarom is het belangrijk om een activiteit te vinden die voor iedereen geschikt is. De GPS Tuk Tuk Challenge is zo'n activiteit. Jullie besturen zelf de Tuk Tuk en moeten navigeren door de omgeving van Geertruidenberg. Je voert verschillende opdrachten uit en probeert elkaar te slim af te zijn. Iedereen zal moeten samenwerken want anders kun je nooit de winnaar worden van deze Challenge. Een ideaal dagje uit voor jong en oud! 

 

Ons Lach je Stuk in Boot en Tuk arrangement is ook een perfect familiedag uitje. Geschikt voor alle leeftijden en een leuke combinatie van sloep varen en Tuk Tuk rijden in een dag. Door de GPS Tuk Tuk Challenge te combineren met een vaartocht zorg je voor een spannend spel op de weg en een mooie (wellicht leerzame) tocht door een mooi natuurgebied vol groen, water en verschillende dieren. Ontdek Nationaal Park de Biesbosch vanaf het water met de sloep en bezoek de omgeving van dit park met de Tuk Tuk. 

 

Eet en drink mogelijkheden

Maar een familiedag zou natuurlijk niet compleet zijn zonder eten en drinken. In samenwerking met restaurant Fort Lunet kunnen wij dit ook voor jullie regelen. Begin jullie familiedag in Brabant met een kop koffie en een Brabants worstenbroodje. Of sluit de dag samen af met een heerlijke barbecue bij Fort Lunet. Dicht bij het fort staan onze Tuk Tuks klaar op de parkeerplaats en de steiger waar de sloepen aanliggen, ligt voor het fort. Hierdoor kan je snel schakelen tijdens je familiedag en zorg je voor een zorgeloos uitje. Wat wil je nog meer? 

 

Familiedag organiseren?

Zin om jullie familiedag dit jaar bij ons te komen vieren? Aarzel dan niet langer en neem gewoon eens contact met ons voor de vele mogelijkheden. Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en denken graag met je mee. Kijk voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl