• *

Tuk Tuk Inhuren

Trouwvervoer
Wie opzoek is om in iets origineels te trouwen, is bij Tuk Tuk Brabant aan het goede adres. De Thaise Tuk Tuk is een speciale verschijning. Het is een 7-persoons Tuk Tuk, waarbij de achterbank plaats biedt aan 6 personen. Genoeg plaats voor de bruid en bruidegom!


De Tuk Tuk is geheel aangepast aan de Europese wetgeving en beschikt over een autokenteken. Dat betekent dat de Tuk Tuk gewoon over de openbare weg rijdt. In de zomer kunnen de Tuk Tuks helemaal opengemaakt worden voor een heerlijk fris tochtje. In de winter of met regen kunnen we de Tuk Tuks helemaal dicht maken, en mocht het echt koud zijn, dan liggen er dekentjes in de Tuk Tuk klaar. 


Evenementen/Promotie
Een ding wat zeker is, is dat de Tuk Tuk een ware eyecatcher is. Aandacht trekken doet hij zeker. Pimp daarom je beursstand of evenement wat op, en huur onze Tuk Tuks. Of gebruik ze als Foodtruck Tuk, net zoals op de foto hierboven. Wij bezorgen de Tuk Tuk gewoon op jouw gewenste locatie en tijdstip, geen enkel probleem. 


Daarnaast kan je ook reclameruimte op de Tuk Tuks kopen. Wij rijden er het hele jaar mee rond in de Gemeente Geertruidenberg, Drimmelen en het land van Heusden en Altena. Het hele jaar lang zal jouw advertentie te zien zijn op onze Tuk Tuks.

Pendeldienst
Onze Tuk Tuks zijn daarnaast ook uitstekend geschikt als pendeldienst. Zo hebben ze een aantal jaar geleden al eens gediend als pendeldienst op de kermis in Tilburg. De mensen konden parkeren op een grote parkeerplaats en werden vanaf daar met de Tuk Tuks naar de kermis gebracht, twee kilometer verderop. Het is voor deze mensen een beleving en onze Tuk Tuks lenen zich hier perfect voor.

Winter
Zelfs in de winter zijn onze Tuk Tuks een prima vervoersmiddel. De Tuk Tuks kunnen helemaal dichtgemaakt worden waardoor je lekker droog zit. 

Heb je interesse in een van onze bovenstaande aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.
Mail naar info@tuktukbrabant.nl of bel naar 0162 - 727 042.