• *

Vrijgezellenfeest

Gefeliciteerd! Jij of iemand in je nabije omgeving gaat trouwen, en dan mag een vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken. Geen stress je bent bij Tuk Tuk Brabant aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het organiseren van een vrijgezellenfeest in Brabant. Of je nou een dagje uit voor mannen of vrouwen wilt regelen, alles kan bij ons. 

 

Vrijgezellenfeest in Brabant 

Laat iedereen in de omgeving weten dat hij/zij gaat trouwen met onze opvallende Tuk Tuks. Op de binnenwegen ben je een echte ‘eyecatcher’ en iedereen zal je nakijken! Ga de strijd tegen elkaar aan tijdens de GPS Tuk Tuk Challenge. Hier verdeel je je gezelschap in meerdere kleinere groepjes en ga je het in competitieverband tegen elkaar opnemen. Een ludieke en grappige middag vol hilarische momenten. Een leuk uitje voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Liever op pad met onze rode retro scooters? Kies dan voor ons Geploeter op de Scooter arrangement! Lachen, gieren en brullen op de scooter. Geniet van de prachtige omgeving van de gemeente Geertruidenberg en stop bij de aangegeven GPS punten. Maak de vragen en doe gekke opdrachten met jouw zelfgekozen team. Worden jullie de winnaar? 

Horeca opties 

Een borrel aan het einde van de activiteit mag natuurlijk niet ontbreken. Even lachen over dat ene moment en nog napraten over dingen die zijn gebeurt of die in de toekomst staan te wachten voor de vrijgezel. Dit kan allemaal bij restaurant Fort Lunet. Hier start je met de Tuk Tuk tocht en kom je uiteindelijk ook weer terug. Een activiteit inclusief eten en drinken is dus makkelijk te combineren met elkaar. Ideaal toch? 

 

Jouw vrijgezellenfeest in Brabant boeken?

Wil jij graag een vrijgezellenfeest organiseren voor hem/haar. Neem dan gerust eens contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 042 of mail naar  info@tuktukbrabant.nl. Ons team kijkt graag met je mee en wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften. Benieuwd naar ons totale aanbod? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl