• *
  • *

Vrijgezellenfeest

Wie is de gelukkige? Laat het iedereen in de omgeving weten met onze opvallende tuktuks. Op de binnenwegen ben je een echte ‘eyecatcher’ en iedereen zal je nakijken!

 

Vrijgezellenfeest met een tuktuk

Ga tegen elkaar de strijd aan tijdens de GPS TukTuk Challenge. Hier verdeel je je gezelschap in meerdere kleinere groepjes en ga je het in competitieverband tegen elkaar opnemen.

 

Je kan onze tuktuks ook los huren. Maak zelf een mooie tocht door de omgeving en bedenk hierbij zelf een leuke activiteit en thema voor de vrijgezel. Wij geven advies over verschillende routes die je kan maken.

 

Horeca

Een borrel aan het einde van de activiteit mag natuurlijk niet ontbreken. Even lachen over dat ene moment en nog napraten over dingen zie zijn gebeurt of die in de toekomst staan te wachten voor de vrijgezel. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een diner. Onze locatie is Fort Lunet. Hier start je met de tuktuk tocht en kom je uiteindelijk ook weer terug. Een combinatie van activiteit en horecamogelijkheden is dus makkelijk te combineren!

 

Nog meer leuk activiteiten ontdekken?

Er staan al heel wat activiteiten op onze arrangementenpagina. Mocht je echter toch naar iets anders op zoek zijn, kijk dan voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken of heb je informatie nodig die je online niet kan vinden? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!