• *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Lach je stuk in Boot en Tuk

Wat een beleving, varen en Tuk Tuk'en in een prachtige omgeving!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

Citaat: "Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!"

Tuk Tuk Brabant en Bootje Gezond organiseren samen unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch. Raamsdonksveer dient hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.

Per elektrische Tuk Tuk (Tuk Tuk Brabant) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

Je wordt ontvangen te Raamsdonksveer. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal je in onze Tuk Tuks stappen. Hiermee bezoeken wij kleine dorpjes langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Je rijd langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. Na de Tuk Tuk tocht is het tijd voor een pitstop een zonnig terras aan het water. 

 

Na de pitstop is het tijd om per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. Je moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal!

Je eindigt na de vaartocht weer terug in Raamsdonksveer, waar je de mogelijkheid hebt om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner.

De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

 

Voorbeeldprogramma:

09.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet met koffie/thee en gebak (excl.)

10.00 uur - Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge

12.00 uur - Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking

12.15 uur - Start lunch (excl.) 

13.30 uur - Start zelfstandige vaartocht naar Nationaal Park de Biesbosch (zonder spel, u krijgt wel een vaarkaart van ons mee)

17.30 uur - Einde vaartocht

17.45 uur - Start diner (excl.)

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen naar jouw wensen.

Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag