• *

Teamuitje

Wil jij een teamuitje in Brabant organiseren? Bij Tuk Tuk Brabant heb je keuze uit meerdere verschillende teamuitjes. Deze uitjes worden georganiseerd met onze eigen Tuk Tuks. Hierdoor zorg je voor originaliteit omdat je natuurlijk niet iedere dag een Tuk Tuk op de Nederlandse wegen ziet rijden. 

 

Competitief teamuitje in Brabant 

Ga de strijd met elkaar aan en maak er een echte wedstrijd van. Samen met je team speel je de GPS Tuk Tuk Challenge. Hierbij ga je het in groepjes tegen elkaar opnemen door te speuren naar verschillende GPS-punten waar je opdrachten maakt. Bij dit uitje staat samenwerken en teambuilding centraal, winnen jullie deze uitdagende challenge? 

 

 

Wil je juist ontspannen met je team?

Hebben jullie juist behoefte aan ontspanning tijdens het teamuitje in Brabant? Kies dan voor een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch en combineer deze met een mooie Tuk Tuk tocht door het Brabantse platteland. Er is genoeg tijd om tussendoor een pauze te nemen op een zonnig terras in de omgeving. Een borrel op de teamdag mag natuurlijk niet ontbreken! 

 

Horeca opties 

Zoals hierboven al staat vermeld; tijdens het teamuitje mag een borrel niet ontbreken. Al onze activiteiten starten en eindigen bij horeca locatie Fort Lunet in Raamsdonksveer. Start jullie teamuitje met een uitgebreide lunch, of koffie met gebak. En eindig jullie dagje uit met een overheerlijke barbecue op ons buitenterrein. Onze koks houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Geef dit op tijd aan ons door en wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op de dag zelf. 

 

 

Teamuitje in Brabant boeken?

Je hebt bij ons dus volop keuze uit verschillende samengestelde arrangementen. Ben je nu benieuwd naar ons complete aanbod, neem dan eens een kijkje op www.uitinzuid.nl.  En neem voor vragen en meer informatie gerust eens contact met ons op.  Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 042 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Ons team denkt graag met je mee bij het samenstellen van jullie perfecte teamuitje!