• *
  • *

Teamuitje

Bij TukTuk Brabant heb je keuze voor meerdere verschillende teamuitjes. Deze uitjes worden georganiseerd met onze tuktuks. Hierdoor zorg je voor originaliteit omdat je natuurlijk niet iedere dag een tuktuk op de Nederlandse wegen ziet rijden.

 

Competitieve teamactiviteiten

Samen met je team speel je de GPS TukTuk Challenge. Hierbij ga je het in groepjes tegen elkaar opnemen door te speuren naar verschillende GPS-punten waar je opdrachten maakt. Hier moet je samenwerken en opdrachten goed en origineel uitvoeren!

 

Wil je juist ontspannen met je team?

Kies voor een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch en combineer deze met een mooie tuktuk tocht door het Brabantse Platteland. Er is genoeg tijd om tussendoor een pauze te nemen op een terras in die omgeving. Een borrel op de teamdag mag natuurlijk niet ontbreken!

 

Horeca

Zoals hierboven al staat vermeld; tijdens het teamuitje mag een borrel niet ontbreken. Onze activiteiten starten vanaf Fort Lunet en hier eindig je ook. Na de activiteit is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Je kan ook kiezen voor koffie, thee en gebak bij ontvangst of juist voor een diner i.p.v. een borrel.

 

Nog meer leuk activiteiten ontdekken?

Er staan al heel wat activiteiten op onze arrangementenpagina. Mocht je echter toch naar iets anders op zoek zijn, kijk dan voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken of heb je informatie nodig die je online niet kan vinden? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!