• *

Teambuilding uitje

Opzoek naar een origineel en uitdagend Teambuilding uitje in Noord-Brabant? Geen paniek, want wij staan voor je klaar! Tuk Tuk Brabant bied verschillende teambuilding uitjes aan in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Complete arrangementen op maat zodat jij als organisator nergens meer aan hoeft te denken. Ideaal toch? 

Teambuilding uitje met een Tuk Tuk

Teambuilding staat natuurlijk voor samenwerken en het creëren van een betere band met elkaar. Bij ons heb je keuze uit allerlei leuke teambuildingactiviteiten voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld voor ons Lach je Stuk in Boot en Tuk arrangement. En ga in de ochtend op pad met onze elektrische Tuk Tuks en stap s' middags in een Bootje (Gezond). Zo heb je een afwisselende dag en hoef je geen keuze te maken tussen onze sloepen en Tuk Tuks. Al onze activiteiten zijn prima te combineren met elkaar. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden en combinaties.

 

Sportief en uitdagend 

Bestaat jouw gezelschap meer uit sportieve mensen? Ook voor de sportievelingen is er genoeg aanbod beschikbaar. Willen jullie tijdens het jaarlijkse teambuilding uitje liever wat sportiefs en uitdagends doen. Neem dan eens een kijken bij ons GPS Tandem Challenge arrangement of ga erop uit met onze rode retro scooters. Bij deze twee uitjes ga je een leuke GPS route rijden door de gemeente Geertruidenberg. Onderweg stop je bij de verschillende GPS punten waar je vragen moet beantwoorden en opdrachten moet uitvoeren. Dit lukt niet zonder samen te werken met jouw team, een echt teambuilding uitje dus! 

 

Eten en drinken 

Na een dag vol inspanning is iedereen vaak wel toe aan een hapje en drankje. Ook dit kan Tuk Tuk Brabant voor jullie regelen. Doordat het bedrijf samenwerkt met restaurant Fort Lunet kan er ook horeca worden aangeboden. Voor alle groepen en gezelschappen hebben wij een foodboek samengesteld waarin al onze horecamogelijkheden staan vermeld. Zo kun je kiezen voor een uitgebreide lunch, borrel, diner, buffet of barbecue. Maar ook is er de mogelijkheid om wat lekkers mee te nemen voor onderweg. Volop keuze dus! 

 

Jouw teambuilding uitje boeken? 

Heb jij interesse gekregen in het boeken van een teambuilding uitje op maat? Aarzel dan niet langer en neem gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met het organiseren van een leuk en origineel uitje in Brabant.