• *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS Mini Tuk Tuk Challenge

Je komt aan bij een van onze drie horecalocaties en op de parkeerplaats staan de tuk tuks al voor je klaar. Voordat we wegrijden, krijgt iedereen een duidelijke uitleg over het rijden met een tuk tuk. In Thailand zijn ze bekend op de weg, maar hier in Nederland is het nog even wennen.

 

Daarom zorgen wij voor een begeleider die de eerdergenoemde duidelijke instructie geeft over de tuk tuk. Ook zorgt je begeleider voor uitleg van de ‘Mini Tuk Tuk Challenge’. Zodra dit is gebeurt, dan kan je starten met de challenge!

 

Tijdens de challenge ga je zoeken de omgeving. De locaties zijn te vinden met navigatiepunten die je krijgt van je begeleider. Deze punten kan je invoeren in het navigatiesysteem van de tuk tuk. Weet je waar je naartoe moet? Rijden maar! Het is geen snelheidswedstrijd, maar je moet wel zorgen dat je de opdrachten zo goed, ludiek en origineel mogelijk beantwoordt. Het team dat dit het beste doet, wint uiteindelijk de prijs bij de ludieke prijsuitreiking!

 

De tuk tuk rijdt op de autoweg. Je mag er niet mee op het fietspad. De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs.

 

Tip van de dag! Deze challenge is erg leuk om te combineren met onze Escaperooms.

 

 

Voorbeeldprogramma ochtend met lunch:

09:30 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 
10:00 Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge

12:00 Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + prijsuitreiking.
12:15 Start heerlijke lunch (excl.) 

  • Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen

 

Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag