• *

Bedrijfsuitje

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat weer voor de deur en dat is ieder jaar weer een opgaven. Zijn jullie opzoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Brabant? Dan ben je bij Tuk Tuk Brabant aan het juiste adres! Wij garanderen dat een bedrijfsuitje met onze Tuk Tuks zeker een geslaagde dag word voor iedereen!

 

Bedrijfsuitje met een Tuk Tuk 

Bij Tuk Tuk Brabant organiseren wij voor jou het geschikte bedrijfsuitje. Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende activiteiten. Een voorbeeld is onze GPS Tuk Tuk Challenge. Hierbij word je groep verdeeld in meerdere teams en ga je het tegen elkaar opnemen in een GPS-speurtocht door de omgeving rondom Nationaal Park De Biesbosch.

 

Tuk Tuk rijden en sloep varen combineren

Naast ons competitieve activiteiten kan je ook kiezen voor een combinatieprogramma, een heerlijk ontspannen dagje uit. Lach Je Stuk In Boot En Tuk is een programma waarbij je gaat varen door Nationaal Park De Biesbosch en vervolgens op pad gaat met de Tuk Tuk. Zo maak je van jullie bedrijfsuitje een ontspannende activiteit maar kan je alsnog kiezen voor bijvoorbeeld de GPS Tuk Tuk Challenge. Zo word de keuze stress vanzelf wat minder... 

 

Horeca mogelijkheden 

Jouw bedrijfsuitje start bij restaurant Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om met verschillende horecamogelijkheden jouw uitje te starten en af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan ontvangst met koffie, thee en gebak en na de activiteit een heerlijk barbecue buffet. Omdat onze activiteiten starten en eindigen bij Fort Lunet, heb je horeca en activiteit dicht bij de hand. Hiermee voorkom je dat je met je groep moet reizen naar verschillende locaties.

 

Nog meer leuk activiteiten ontdekken?

Er staan al heel wat activiteiten op onze arrangementenpagina. Mocht je echter toch naar iets anders op zoek zijn, kijk dan voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken of heb je informatie nodig die je online niet kan vinden? Bel naar 0162 - 727 042 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!