• *
  • *

Bedrijfsuitje

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat weer voor de deur. Jij bent de aangewezen persoon om dit te organiseren. Maar wat ga je doen zodat iedereen het naar zijn zin  heeft en het uitje ook origineel is? Wij garanderen dat een bedrijfsuitje met onze tuktuks zeker een geslaagde dag wordt!

 

Bedrijfsuitjes met een tuktuk

Bij TukTuk Brabant organiseren wij voor jou het geschikte bedrijfsuitje. Je hebt bij ons een breed aanbod aan verschillende activiteiten die je kunt doen. Een voorbeeld is onze GPS TukTuk Challenge. Hierbij wordt je groep verdeeld in meerdere teams en ga je het tegen elkaar opnemen in een GPS-speurtocht door de omgeving rondom Nationaal Park De Biesbosch.

 

TukTuk rijden en sloep varen combineren

Naast ons competitieve activiteiten kan je ook kiezen voor een combinatieprogramma en heerlijk ontspannen. Lach Je Stuk In Boot En Tuk is een programma waarbij je gaat varen door Nationaal Park De Biesbosch en vervolgens op pad gaat met de tuktuk. Zo maak je van je bedrijfsuitje een ontspannende activiteit maar kan je alsnog kiezen voor bijvoorbeeld de GPS TukTuk Challenge.

 

Horeca

Jouw bedrijfsuitje start bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om met verschillende horecamogelijkheden jouw uitje te starten en af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan ontvangst met koffie, thee en gebak en na de activiteit een heerlijk barbecuebuffet. Omdat onze activiteiten starten en eindigen bij Fort Lunet, heb je horeca en activiteit dicht bij de hand. Hiermee voorkom je dat je met je groep moet reizen naar verschillende locaties.

 

Nog meer leuk activiteiten ontdekken?

Er staan al heel wat activiteiten op onze arrangementenpagina. Mocht je echter toch naar iets anders op zoek zijn, kijk dan voor een nog breder aanbod op www.uitinzuid.nl. Heb je nog geen keuze kunnen maken of heb je informatie nodig die je online niet kan vinden? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!