Dagje uit in Brabant tijdens Pasen

 

Het is weer bijna Pasen. De lente gaat dan eindelijk weer van start en kunnen we met z’n alle weer lekker naar buiten. De zon laat zich weer zien, de terrasjes gaan weer open en wij kunnen jullie weer de leukste uitjes in Brabant verzorgen. Speciaal voor het paasweekend hebben wij verschillende leuke dagjes uit. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet. 

 

GPS Paas Tuk Tuk challenge

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de Thaise Tuk Tuks weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten om de Tuk Tuks weer met jullie op pad te sturen. Verken de omgeving op een ludieke manier tijdens de GPS Paas Tuk Tuk challenge. In de omgeving zijn verschillende opdrachtlocaties uitgezet waar je door middel van de GPS naartoe moet rijden. Maak jouw dagje uit compleet met een afsluitende borrel of diner bij Fort Lunet.

 

Jouw dagje uit compleet maken? 

Begin de dag goed met een overheerlijke lunch bij Fort Lunet. Of geniet van een heerlijk diner op ons zonovergoten terras. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien is er ook in het Paasweekend genoeg bij ons te doen. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl

 
 

 

13 feb