• *

De lente staat voor de deur: ideaal weer voor een Tuk Tuk uitje

Het is bijna lente! De zon laat zich weer wat vaker zien en dat betekent: lekker erop uit in de buitenlucht. Ben je op zoek naar een buitenactiviteit voor je familiedag of een teambuilding bedrijfsuitje? Wat dacht je van Tuk Tuk rijden in Brabant?

 

In het voorjaar is het Brabantse platteland op z’n mooist. Overal vind je lammetjes in de wei en langs de weg staan de mooiste voorjaarsbloemen. Met onze GPS Tuk Tuk challenge toeren jullie in groepjes door de mooie omgeving van de gemeente Geertruidenberg. In verschillende teams strijden jullie tegen elkaar en navigeren jullie naar speciale punten op de route. Het is natuurlijk extra leuk dat jullie elkaar onderweg tegen kunnen komen. Tijdens de GPS Tuk Tuk challenge voeren jullie opdrachten uit, maken jullie puzzels en beantwoorden jullie vragen over de omgeving. Probeer zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen. Aansluitend aan de Tuk Tuk-rit volgt een ludieke prijsuitreiking en maak je jullie uitje compleet met een lekkere BBQ bij Fort Lunet.

 

Zowel met mooi weer als met een voorjaarsbui, kunnen jullie de omgeving verkennen in een van onze Tuk Tuks. Onze Tuks kunnen open wanneer het zonnetje schijnt, maar ze kunnen ook dicht bij een frisse wind. Een ideaal lente-uitje dus!

 

Wil je meer informatie of een Tuk Tuk uitje boeken? Neem contact met ons op via 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl.

04 maa