• *

Een dagje erop uit met Moederdag!

Wil jij je moeder dit jaar eens goed verwennen op zondag 9 mei? Ga een dagje erop uit met Moederdag, en verras haar. Boek een origineel gezinsuitje en kies bijvoorbeeld voor ons GPS Tuk Tuk Challenge arrangement. Rijden in een elektrische Tuk Tuk en onderweg verschillende vragen en opdrachten maken, leuk en leerzaam! En het hele gezin kan ook nog is mee in de Tuk Tuk, dus ook papa hoeft niet thuis te blijven. Een dagje erop uit met Moederdag, regel je bij Tuk Tuk Brabant!

 

 

Tuk Tuk huren in Brabant 

Tuk Tuk Brabant verhuurt elektrische Tuk Tuks in de regio Noord-Brabant. Ons verhuurbedrijf is gevestigd in de plaats Raamsdonksveer. Vanuit hier vertrek je met een van onze Tuk Tuks voor een leuke route door de gemeente Geertruidenberg. Je kunt ervoor kiezen om los één Tuk Tuk bij ons te huren, en zelf een route te gaan rijden. Maar wij bieden ook georganiseerde tochten aan met een ludiek spelelement erin verwerkt. Weet jij de meeste vragen goed te beantwoorden? Kom erachter, en ga een dagje erop uit met onze Tuk Tuks. Bekijk onze tarievenpagina voor de huidige prijzen. 

 

 

Uiteten met Moederdag 

Jullie gezinsuitje beginnen of afsluiten met een heerlijke lunch of diner? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Fort Lunet. Neem plaats op het zonnige terras en verwen je moeder met een lekker drankje. Wij raden wel aan tijdig te reserveren bij ons restaurant, want vol = vol natuurlijk! 

 

 

Andere leuke gezinsuitjes

Verras jij je moeder liever met iets anders dan één Tuk Tuk. In samenwerking met Uit in Zuid bieden wij nog meer leuke gezinsuitjes in Brabant aan. Een dagje varen in de Biesbosch met een elektrische sloep of tandem fietsen door een prachtige omgeving. Er is van alles mogelijk, en wij denken graag met je mee. Zodat jij een dagje erop uit kan met je lieve moeder. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. 

 

 

Een Tuk Tuk reserveren 

Interesse in het huren van één Tuk Tuk voor Moederdag? Of wil je graag iets anders huren om jouw moeder mee te verassen? Bel dan snel naar 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl

 

15 apr