• *

Leuke uitjes in het najaar

Winter Tuk Tuk Challenge

Ook onze Thaise Tuk Tuks blijven rijden dit najaar. Geheel uitgerust met stoelverwarming en warme dekentjes kun je de leukste plekjes in de omgeving bezoeken. De middag ziet er als volgt uit. Je wordt ontvangen bij een van onze horeca locaties, en vanuit hier start de challenge. Wij zorgen voor een goede uitleg, een pauzestop onderweg bij een gezellig café en een ludieke prijsuitreiking. Kom na jullie middag Uit in Zuid weer lekker opwarmen bij Fort Lunet. Sluit je dag af met een heerlijk winters buffet of een winters a la carte menu. 

 

Schoolbus Winter Vestingbattle

Op pad met jouw gezelschap in een echte American Schoolbus. Onze privéchauffeur rijd jullie graag van locatie naar locatie tijdens deze Winter Vestingbattle. De Vestingbattle begint bij Fort Lunet. Als jullie compleet zijn zet onze chauffeur de verwarming aan, een gezellig muziekje en dan is het time to go! Eenmaal aangekomen op de locatie krijg je een duidelijke uitleg en word je in kleinere groepjes verdeelt, om vervolgens op pad te gaan met een GPS. Werk alle punten af en kom vervolgens terug bij Fort Lunet voor een warme chocomel met slagroom. 

 

Winter Tandem Challenge

Nederland is en blijft een fietsland. Dus ook in de herfst en winter kun je met de tandem op pad. Fiets je warm naar een van de locaties tijdens deze GPS Tandem Challenge. Wij sturen je op pad met een duidelijk uitleg, een GPS en onze leuke tandems. Begin de dag bij restaurant Fort Lunet, warm even op bij het pauzepunt en geniet nog even na van je winterse dagje uit in ons sfeervolle restaurant. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Zoals je kunt zien kun je ook in het najaar of in de Kerstvakantie bij ons terecht voor een gezellig dagje uit in Brabant. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje bij onze groepsuitjes en gezinsuitjes. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

 

 

13 sep