• *

Mogelijkheden met onze Tuk Tuks

Heb je zin om er met je gezin een dagje op uit te gaan, maar weet je inmiddels niet meer waar je nog kan gaan fietsen en ken je de bospaden uit je hoofd? Bij Uit in Zuid kun je een elektrische Tuk Tuk huren in Brabant. Ga erop uit met dit leuke voertuig en maak een mooie tocht door de gemeente Geertruidenberg. Een uniek en origineel dagje uit! 

 

GPS Tuk Tuk Challenge

Als je kiest voor de GPS Tuk Tuk Challenge, dan krijg je een routeboek mee met een puzzeltocht. Je rijdt dan met de Tuk Tuk door de omringende dorpen op zoek naar de mooiste plekjes. Je volgt de punten uit het routeboek, je krijgt aanvullende informatie over de plekken waar je komt en eenmaal aangekomen op de bestemming, krijg je een opdracht. Zo ben je op een gezellige en alternatieve manier een middag onder de pannen. De opdrachten gaan over de omgeving en zijn voor alle leeftijden leuk en niet te moeilijk om op te lossen. Ideaal toch? 

 

Tuk Tuk verjaardagstocht

Een andere mogelijkheid om met de Tuk Tuk te doen, is een verjaardagstocht. Omdat we helaas met de verjaardagen nog niet zo veel mensen mogen ontvangen, kun je het op deze manier omdraaien. Het gezin met de jarige stapt in de Tuk Tuk, je neemt dan bijvoorbeeld een traktatie mee en je rijdt langs familie of vrienden in de buurt. De Tuk Tuk mag je natuurlijk versieren, zo weet iedereen dat je jarig bent! Eenmaal in de straat laat je natuurlijk luid toeterend weten dat je er bent. Deze tocht kan natuurlijk ook vanwege een ander jubileum of feestelijke gebeurtenis. Zo is er laatst een familie geweest die op deze manier wat vrienden langs gegaan zijn omdat hun zoon voor een paar maanden naar het buitenland ging. Kun je toch leuk afscheid nemen!

 

Zin om een Tuk Tuk te huren in Brabant? 

Onze Tuk Tuks zijn elke dag van de week te huur, je krijgt natuurlijk een duidelijke instructie over het gebruik van de Tuk Tuk. Kies je voor de challenge, dan krijg je nog een extra uitleg hierover en sluit je de dag af met een ludieke prijsuitreiking. Wil jij graag een van onze te gekke Tuk Tuks reserveren?

 

Bel naar 0162 - 727 042, mail naar info@tuktukbrabant.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan

 

04 feb