• *

Origineel bedrijfsuitje in Brabant

 

Helaas is het deze winter nog niet mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren, maar dat wil zeker niet zeggen dat wij bij de pakken neer gaan zitten. Wij kijken met veel plezier uit naar het komende voorjaar. Ondertussen zijn wij druk bezig met het klaarmaken van onze Tuk Tuks, zodat zij weer klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Ben jij nog opzoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan zijn onze Tuk Tuks zeker een aanrader!

 

Personeelsuitje organiseren

Kunnen jouw hardwerkende collega’s wel wat ontspanning gebruiken? Lach je dan samen stuk in een van onze Tuk Tuks. Wij bieden verschillende groepsuitjes aan, waarmee je iedereen ongetwijfeld een groot plezier doet. Zo kun je ieder jaar weer een origineel bedrijfsuitje organiseren. Hieronder lichten wij graag onze populairste bedrijfsuitje aan je toe.

 

GPS Tuk Tuk Challenge

Houden jullie van een beetje uitdaging? Speel dan onze GPS Tuk Tuk challenge. Tijdens deze challenge kom je langs verschillende dorpjes in de gemeente Geertruidenberg. De GPS stuurt je naar verschillende punten toe in de omgeving. Bij ieder GPS punt hoort een leuke vraag. Tijdens de challenge ben je ook in de gelegenheid om een pauze te nemen bij een gezellig café in de buurt. Weet jij alle vragen goed te beantwoorden? Dan ontvang je van ons nog een leuke prijs tijdens de ludieke prijsuitreiking.

 

Lach je stuk in Boot en Tuk

Laat je tijdens jouw bedrijfsuitje verrassen door ons lach je stuk in Boot en Tuk arrangement. Begin de dag in de gemeente Geertruidenberg in onze Tuk Tuks. Maken jullie de weg onveilig in dit Thaise karretje? Maak na jouw tocht in de gemeente een korte tussenstop bij restaurant Fort Lunet voor een korte pauze. Zet je vervolgens schrap voor een middag in de elektrische sloep. Geniet van de mooie omgeving in natuurpark de Biesbosch met je collega’s. Hoe dan ook, je lacht je deze middag stuk in Boot en Tuk!

 

Vier je overwinning

Winnaar of niet, na een dag hard werken hebben jullie allemaal een overwinningsdrankje verdient. Borrel nog even na in ons restaurant Fort Lunet. Geen zin om te koken? Ook voor een smakelijk diner na jouw dagje uit in Brabant kun je bij ons terecht.

 

Tuk Tuk op locatie

Zie jij de Tuk Tuk liever door jouw eigen woonwijk crossen? Dat kan ook! Ook een Tuk Tuk huren op locatie kan bij ons. Als je de locatie en tijd van bestemming aan ons doorgeeft, maken wij graag een offerte op maat voor jou.  

 

Contact

Voor meer informatie of bent je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen 0162-727043 of te mailen naar info@uitinzuid.nl

22 dec