• *

De herfst en wintermaanden staan weer voor de deur!

De wat koudere dagen komen er helaas weer aan in Nederland. Maar niet getreurd want wij bieden ook in deze maanden onze leuke tuk tuks aan. 

 

En dit alles ook nog is geheel Coronaproef, wat wil je nog meer!

 

Onze tuk tuks bieden plaats voor maximaal 5 personen indien u niet uit 1 huishouden bestaat. Indien u wel uit 1 huishouden bestaat mag u met maximaal 7 personen in de tuk tuk plaatsnemen. Door het plaatsen van plastic schermen in onze tuk tuks kunt u veilig op 1,5 meter afstand in de tuk tuk plaatsnemen. Daarnaast worden de tuk tuks naar iedere rit grondig schoongemaakt met desinfectiemiddel. 

 

Echter zijn onze tuks gelukkig ook een klein beetje aangepast aan het Nederlandse klimaat en dat maakt ze ook perfect voor in de herfst-wintermaanden. Ze kunnen namelijk helemaal dicht en er zit zelfs stoelverwarming in.

 

Dit zorgt ervoor dat wij onze GPS Tuk Tuk Challenge ook aanbieden als Herfst of Winter Editie; namelijk onze GPS Winter Tuk Challenge! Wij zetten de stoelverwarming lekker voor u aan, zorgen voor extra dekentjes in de tuks en bij de pitstop maken wij met liefde een heerlijke warme chocolademelk met slagroom voor u.

 

Afsluiten kan geheel in stijl met een heerlijk diner a la carte bij onze nieuwe locatie https://www.fortsintgertrudis.nl/

 

Vraag snel een offerte aan via de offerteknop op deze website of bel naar 0162-727040 voor het perfecte herfst/winter uitje. 

 

 

15 sep