• *

Vaderdag in Brabant vieren!

De tijd vliegt en de maand juni komst steeds dichterbij. Op zondag 20 juni is het Vaderdag, de dag dat papa alles mag! Verras je vader dit jaar met een leuk dagje uit in Brabant. Huur bijvoorbeeld een elektrische Tuk Tuk en rijdt een leuke route langs de mooiste en gezelligste plekjes in Noord-Brabant. Vaderdag dit jaar in Brabant vieren? Lees dan snel verder. 

 

Lach je stuk in een Tuk Tuk

Onze Tuk Tuks zijn elektrisch en makkelijk bedienbaar. Wel dient de bestuurder van de Tuk Tuk minimaal 21 jaar oud te zijn, zet papa dus maar achter het stuur! Uiteraard krijg je een leuke route mee voor onderweg. De Tuk Tuks hebben een maximum bereik van 60 km en daarom bieden wij mooie routes aan in de Gemeente Geertruidenberg, Drimmelen, Waalwijk en het land van Heusden en Altena. Of kies voor ons GPS Tuk Tuk Challenge arrangement, een leuke GPS tocht inclusief spel. Ben jij de slimste van het gezin?

 

Hapje eten met Vaderdag

Wil je papa nog meer verwennen? Combineer de geboekte activiteit dan met een lunch, borrel of diner bij ons restaurant Fort Lunet. Deze horeca locatie is gevestigd in een oud fort en heeft een bijzonder groot terras. En dit is tevens het vertrekpunt van alle uitjes van Uit in Zuid. Start jullie dagje uit in Brabant met een lekker kopje koffie of uitgebreide lunch. Dit kan papa vast waarderen!

 

Andere gezinsuitjes in Brabant

Gaan jullie liever scooter rijden of varen? Ook dit is mogelijk bij ons! Wij bieden nog veel meer originele en grappige gezinsuitjes aan. Neem gerust eens een kijkje tussen ons complete aanbod en kies jullie favoriete uitje. 

 

Vaderdag in Brabant vieren 

Willen jullie dit jaar Vaderdag bij ons in Brabant komen vieren? Wacht dan niet langer en neem gewoon eens contact met ons op. Bel naar 0162 - 727 042, mail naar info@tuktukbrabant.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team helpt je graag verder bij het organiseren van een dagje uit voor jouw vader. 

 

21 mei