• *

Vier Pasen dit jaar in een Tuk Tuk!

De lente komt eraan en het word weer langzaam lekker weer buiten. Iedereen heeft weer zin om er samen op uit te gaan. Zo ook met Pasen op zondag 4 en maandag 5 april. Zijn jullie opzoek naar een origineel uitje met Pasen dit jaar? Huur een Tuk Tuk in Brabant en ontdek het gebied rondom Nationaal Park de Biesbosch. Kies bijvoorbeeld voor onze GPS Paas Tuk Tuk Challenge in combinatie met een heerlijke paasbrunch to-go. Een leuk dagje uit voor en jong en oud. Pasen vier je dit jaar in een Tuk Tuk! 

 

GPS Paas Tuk Tuk Challenge 

Wij van Tuk Tuk Brabant hebben een ludiek arrangement bedacht met Pasen. Namelijk de enige echte GPS Paas Tuk Tuk Challenge! Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer bij restaurant Fort Lunet. Vanuit hier vertrek je met onze elektrische Tuk Tuks voor een prachtige tocht in de gemeente Geertruidenberg. De begeleiding zal de ''GPS Paas Tuk Tuk Challenge'' duidelijk aan jullie uitleggen voor vertrek. Met behulp van een navigatiesysteem moet je speuren naar vlaggen. Aan iedere vlag hangt weer een andere opdracht. Beantwoord alle vragen en maak de opdrachten want wie weet word jij wel de winnaar van het spel. De Paas Challenge eindigt uiteindelijk weer in Raamsdonksveer waar een begeleider een leuke prijsuitreiking zal verzorgen. Leuk toch,  Pasen dit jaar vieren in een Tuk Tuk? 

 

Paasbrunch in een Tuk Tuk 

Om deze GPS Paas Tuk Tuk Challenge een extra 'paastintje' te geven kunnen wij hem aankleden met een heerlijke paasbrunch! Helaas zijn onze horeca locaties nog steeds gesloten vanwege de huidige Coronamaatregelen. Maar niet getreurd, want je kunt onze paasbroodjes gewoon bestellen voor in de Tuk Tuk of voor aan boord. Je kunt kiezen uit onze samengestelde lunchpakketten en take-away producten. Maak een keuze uit ons voorgestelde aanbod en geef bij de reservering van de Tuk Tuk aan of je iets wilt bestellen. Wij zullen het dan bij de reservering noteren en het aan onze koks doorgeven. Let op! Wij bieden ook een luxe paasbrunch aan maar deze brunch is alleen te bestellen voor thuis. Helaas kun je deze Paasbrunch box niet meenemen in de Tuk Tuk of aan boord. Neem voor alle mogelijkheden gewoon even contact met ons op, dan kan er niks mis gaan uiteindelijk. 

 

Tuk Tuk in Brabant huren

Willen jullie Pasen dit jaar graag vieren in een van onze Tuk Tuks? Wacht dan niet langer en neem gerust eens contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0162 - 727 042 of mail naar info@tuktukbrabant.nl

 

 

05 maa